Des de l’establiment, la seva responsable Roser De Puig, explica que la solució els permet aprofitar “encara més la terrassa”. I és que, situada a l’àtic de l’hotel, era pràcticament “inviable” a l’hivern. També ha dit que aquest és un aparell que es pot utilitzar els 365 dies de l’any:

L’espai interior disposa de tres punts de llum, un dels quals permet instal·lar una làmpada de rajos ultraviolats per desinfectar “en menys de quatre minuts” l’habitacle. “A més, a l’estar tancat amb una cremallera es pot controlar molt millor la desinfecció de les taules i és molt més segur”, Roser De Puig també ha incidit en què aquesta nova infraestructura serveix per guanyar espai:

Per altra banda, l’emprenedor català que ha creat aquest sistema d’aïllament, Robert Ulica assegura que, des de principis de desembre que van començar la comercialització, ja han venut 7.000 unitats a tot el món, incloses terrasses i roof tops de Nova York.

Actualment, la fàbrica romanesa que construeix aquestes infraestructures pot arribar a produir-ne fins a 700 al dia.