Nova via lateral per accedir al pati interior del centre geriàtric
Nova via lateral per accedir al pati interior del centre geriàtric "El Lledoner". - Foto: Sant Fruitós de Bages.

L’Ajuntament ha adequat el vial d’accés lateral a la residència del Lledoner, una entrada que dóna accés directe al pati interior. La mesura s’ha pres atenent les darreres directrius emeses per les autoritats sanitàries, que recomanen que les visites als centres geriàtrics es facin en espais a l’aire lliure. 

En aquest cas en concret, s’han eliminat les pedres que dificultaven el pas dels vianants en aquest tram i s’hi ha realitzat una estesa de sauló per facilitar la mobilitat tant d’usuaris com de visitants. 

Amb aquest arranjament també poden accedir els residents o persones amb mobilitat reduïda, de forma segura i sense barreres, tant per l’entrada principal com la que dóna al jardí de l’equipament.