Aquests contactes estan servint per escoltar opinions i punts de vista sobre l’aprofitament d’aquest emblemàtic espai de titularitat municipal per ubicar-hi equipaments sociosanitaris que puguin respondre a les necessitats de les persones grans de la vila i altres col·lectius. Aquesta aposta implica mantenir el compromís de construir la nova Biblioteca Pública i Centre Cultural en el solar de l’antic cinema Califòrnia.

La construcció de la Biblioteca Pública i el Centre Cultural en el terreny de l’antic cinema permetrà incrementar el nombre de places d’estacionament del pàrquing actual.

En conseqüència, l’equip de govern desestima el projecte d’ubicar la Biblioteca Pública i el Centre Cultural en l’espai de Cal Pau per motius socials, tècnics i econòmics.

Per altra banda, l’Ajuntament ha demanat a la població que no es critiquin aquestes decisions basant-se en dades incertes que puguin crear confusió.