Amb la mirada posada al 3 de març, quan es farà la Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages, s’ha elaborat un receptari que fa una seqüència històrica amb els plats que es cuinaven durant l’Edat Mitjana, el segle XIX i el segle XX.

Sant Fruitós de Bages ha impulsat l’elaboració de la contextualització de la Festa de l’Arròs a través de l’evolució de la seva cuina. Fruit de la investigació, s’han pogut elaborar les receptes del “beneït” arròs, de l’arròs agermanat o de l’arròs de La Sagrera. Ha estat gràcies a la dedicació de Joan Ribas, antropòleg, i Marc Puig-Pey, xef de la Fundació Alícia.

El proper dimecres 13 de febrer a les 7 de la tarda el Nexe- Espai de Cultura acollirà la presentació del llibre, en la qual s’explicarà el procés de recerca que s’ha seguit i es podrà tastar algun dels arrossos originaris de la celebració.