L’espai entre el carrer Convent i la finca de Can Jorba llueix des d’aquesta setmana un nou voral per vianants pel cantó de la carretera de Navarcles. Les obres de remodelació que s’han fet en les últimes setmanes han servit per refer tota la vorera amb rajoles d’aglomerat bituminós, acorde a l’estètica dels carrers fora muralla del poble. A més, s’hi han instal·lat bancs, un nou enllumenat led, i pilones per evitar possibles atropellaments.

Aquestes remodelacions són la fase final del projecte de renovació del carrer Convent, pressupostat en 257.000€, que ja va servir per renovar l’accés per vorera i carril bici fins a l’Auditori Convent de Sant Francesc, així com per refer la part de dalt del carrer que arriba fins al bar La Granja, i que ara llueix seguint els cànons del casc antic del poble.