L’ajuntament aprova el projecte per transformar l’espai de la NAU en un espai cultural pel poble. L’objectiu és remodelar l’edifici, que és al costat de Cal Llovet, amb una partida pressupostària de 250.000€. Es farà en dues fases: la primera centrada en treballs d’adequació i la segona que es durà a terme a la primavera. 

El projecte consistirà a adequar l’interior de l’espai en diferents zones per tal de treure el màxim profit de la gran superfície. De moment, la distribució pensada és en  tres zones: una de treball i sales de reunions per les entitats on es construiran 4 sales de reunions amb cabuda de 10 a 14 persones i una cinquena sala, més gran, per fer teatre o activitats que necessitin gran espai; una sala polivalent d’ actes i exposicions que disposarà d’accés a l’exterior per tenir un funcionament independent; i per últim, una zona de magatzem i taller destinat a l’emmagatzematge de material.

La remodelació de la Nau surt de la demanda d’entitats i col·lectius del poble de tenir un espai propi on poder-se reunir i fer activitats. La iniciativa va començar el 2014 amb un procés participatiu per part de les entitats del poble per adequar l’espai. Tot i que la necessitat de recuperar la Nau, va sorgir durant l’estudi d’equipaments que va realitzar la Diputació de Barcelona durant el 2008 on posava de manifest la falta d’un espai per reunir a les entitats i, alhora, donar suport a Cal Llovet.