Més de 200 persones en l’estrena del cicle de caminades ‘a Cent cap als Cent’ dimarts a Santpedor. La passejada, de 7 quilòmetres, va portar els assistents per l’entorn del municipi, l’ermita de Santa Anna, l’aiguamoll de la bòbila tot resseguint la sèquia, i va acabar al centre de la vila.

Tots els assistents van fer dinar de germanor a Cal Llovet en acabar la caminada. Allà, membres de Ca l’Arola van fer un espectacle per amenitzar la jornada.

La iniciativa “a cent cap als cent” va néixer al 2001 i ja en formen part una cinquantena de municipis de la província. Els municipis es divideixen en grups i cada un fa almenys una proposta de recorregut pel seu entorn. Els itineraris han de ser planers i d’entre sis i deu quilòmetres, per tal que s’adaptin a les possibilitats de la gent gran.

La del passat dimarts és la primera de quatre caminades que es faran al llarg dels propers mesos i fins la primavera. Els altres tres municipis que són al grup de Santpedor i on es faran passejades són Lliça de Vall, Caldes de Montbui i Sant Climent de Llobregat.