La Marxa del Terme torna amb dues novetats

181

El Grup excursionista Posa’t en marxa de Sant Fruitós de Bages espera rebre la visita d’unes 2.700 persones que vindran a fer un dels tres recorreguts de la 19a Marxa del Terme el 24 de gener. De moment ja s’han inscrit persones de 169 poblacions diferents.

La 19a Marxa té com a tema central Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català, per això ha canviat la imatge del programa amb els gegants vestits a punt per anar a jugar a bàsquet.

La marxa compte amb un parell de novetats aquest any. La primera novetat és un recorregut familiar de 8’7km que l’organització ha batejat amb el nom de Mini. La segona novetat és la pàgina web posatenmarxa.blogspot.com des de la qual us podeu inscriure, llegir la normativa o veure els diferents recorreguts.

A banda del recorregut Mini-Familiar, també hi haurà el recorregut Junior de 17km i el recorregut Sènior de 27km amb una drecera de 24km. Les estaques blaves marcaran els recorreguts Mini i Junior i les estaques grogues marcaran el recorregut Sènior. Les vermelles prohibiran el pas.

Us podeu inscriure fins al 23 de gener al migdia, les entrades anticipades valen 8€ i el mateix dia de la caminada valen 12€. La sortida serà de 8 a 9 del matí al Bosquet i tots els recorreguts acaben al mateix lloc. També hi haurà controls al llarg dels diversos recorreguts amb caldo, aigua i esmorzar.