140 persones participen en el recorregut de ‘A cent cap als 100’ a Sant Fruitós

146

Avui ha tocat el torn de Sant Fruitós de Bages, que ha sigut el poble amfitrió del seu grup de ‘A cent cap als 100’. 3 autobusos s’han omplert de persones de Martorell, Hostalets de Pierola i Arenys de Munt, que juntament amb les de Sant Fruitós, han fet una ruta circular d’uns 7 km pel camí de Sant Benet, passant per les Brucardes i darrere del Solei de Montpeità. La Gisela Baraldés ha sigut l’encarregada de coordinar la caminada.

Després de la caminada, que ha durat unes 3 hores, la comitiva ha fet estiraments, ha dinat un bon àpat al Nexe i ha ballat una mica per fer baixar el menjar.

L’any 2001, Esports de la Diputació de Barcelona va iniciar un projecte de Passejades adreçades a la gent gran en el qual han participat grups d’una cinquantena de municipis. Enguany Sant Fruitós forma grup amb Martorell, Hostalets de Pierola i Arenys de Munt. Podeu recuperar una entrevista del novembre a Gisela Baraldés explicant el projecte, a radiosantfruitos.cat. Podeu veure més imatges al facebook de Ràdio Sant Fruitós.

Tot el grup que ha caminat avui. Imatges cedides per Mireia Subirana.