Èxit de participació i fins a 17 carrers guarnits a les Enramades de Sallent

178

Tradició. Il·lusió i poble. Les Enramades de Sallent d’enguany han sigut una de les més participatives dels últims anys. 17 carrers enramats han fet que veïns i turistes gaudissin dels millors treballs manuals de tots aquells que ho han fet possible.
Són poques les destrosses que s’han vist en els diferents carrers, ja que en anys anteriors a causa de les pluges i algunes gamberrades les enramades quedaven amb un aire més pobre. Tots els actes que es van dur a terme van tenir molta participació i bones crítiques. Concerts, Gospel, Esbart, l’obra “El Retaule dels Embotits” -que va enlluernar el públic assistent, entre d’altres, van fer de la tradició una autèntica festa. La presidenta de les Enramades, Mari Calvo, en fa una valoració molt positiva.


Enguany la inauguració dels carrers va ser àgil i festiva. Amb el tradicional “Toc d’Enramada”, l’Esbart Vila de Sallent va ballar en totes les places enramades per fer d’aquesta festa una passejada més dinàmica. Pep Sala va ser l’encarregat d’inaugurar tots els carrers i d’aquesta manera definia les Enramades de Sallent:

 

Ràdio Sallent també va engalanar un carrer, la travessia del Teatre. Així és com va quedar:

 

Des de Ràdio Sallent felicitem a totes les persones que han fet possible un any més les Enramades de Sallent.

enramades-sallent-2017-25_genramades-sallent-2017-19_genramades-sallent-2017-17_genramades-sallent-2017-37_g

Fotografies: Regió7 i Salvador Arderiu