OnaBages

La geografia de la felicitat, Vivaldi, la igualtat, la revolució, despacito i Gador, son algunes de les paraules que escoltarem en el primer programa de la segona temporada.

Aquesta segona temporada tenim col·laboradors nous, al Lluis li agrada llegir i ser feliç i ens ho vol transmetre explicant-nos el llibre de Eric J. Weiner de la geografia de la felicitat a “Tot està dins nostre”

L’Emmanuel és un enamorat de la música clàssica i a través de cada programa ens explicarà diverses obres mestres o compositors admirats a llarg de la història, avui coneixerem la primera part de la vida musical d’Antonio Vivaldi a “Sabiesa musical

L’Esteve és advocat, i a la seva secció de “La igualtat és una quimera” anirà desgranant diversos temes actuals o no per veure que tot és subjectiu i sempre depen de qui s’ho miri. Avui parlarà d’una de les sentencies judicials d’aquest any que parlava de l’Amnistia fiscal.

La “Revolució del poble català” és la secció on el Joan ens aproparà a diversos aspectes de la societat, com la política, successos, experiències pròpies, sempre amb un xic d’humor.

El Daniel és el nostre company més jove, ell és “El músicólogo” i ens portarà des de la música fins als esports, en aquest programa ens fa despertar amb la seva cançó preferida.

El Juan és un dels col·laboradors des la primera temporada, la secció “La huella del crímen” ja és famosa per fer-nos recordar aquells casos més destacats i escoltats a llarg de la història, avui ens explica el Crímen de Gador.

Tot ha estat possible gràcies a la col·laboració del Departament de Justícia de la Generalitat, al Centre Penitenciari Lledoners i a la nostra companya i monitora Maria.

 

Leave a Reply

DES DE DINS - ONA BAGES SCCL © 2016