OnaBages

El Manolo és aficionat als esports, sobretot al futbol, avui ens explica el palmarès del millor futbolista del món, Leo Messi.

Tenia poc més de cinc anys, cuan Messi va començar a jugar a futbol pel Grandoli. El 1995 va canviar d’equip. Quan tenia 11 anys, li van diagnosticar una deficiència de l’hormona del creixement. El River Plate va mostrar interès en el progrés de Messi, però no tenia prou diners per pagar el tractament de la malaltia que costava 1500 dòlars al mes. Carles Rexach, el director esportiu del FC Barcelona, tenia coneixement del talent de Messi, i el va contractar després de veure’l jugar, i es comprometé a pagar el tractament si estava disposat a començar una nova vida a Catalunya.Messi va començar als equips juvenils del club.

Leo Messi és considerat el millor jugador del món, com ho demostren els seus cinc premis Pilota d’Or consecutius que ha obtingut entre 2009 i 2012 i un el 2015. Tot i tenir aquests grans recursos individuals, Messi destaca pel fet de ser un exemplar jugador d’equip. Aquest davanter va començar la seva carrera esportiva el 1995 amb el Newell’s Old Boys, on va jugar fins a la temporada 2000. Amb 13 anys, Messi va creuar l’Atlàntic per venir a provar sort a Barcelona, on es va incorporar al club com a infantil. Des de llavors, Messi ha tingut una progressió espectacular per les diferents categories del club (Infantil A, Cadet B, Cadet A, Juvenil A, Barça C, Barça B i primer equip) en un temps rècord.

Els comentaris estan tancats

DES DE DINS - ONA BAGES SCCL © 2016